Eco Alternative Siivous tarjoaa ympäristöystävällistä siivousta niin kotitalouksille kuin yrityksille pääkaupunkiseudulla. 

 

KOTITALOUDET

On tärkeää, että koti on puhdas ja terveellinen paikka asua ja viettää aikaa. Puhdas koti ei riitä, mikäli siivouksessa käytettävät aineet aiheuttavat haittaa asukkaiden terveydelle ja hyvinvoinnille. Haluamme varmistaa, että koti on puhdas ja terveellinen paikka olla.

 

YRITYKSET

Puhdas ja terveellinen ympäristö parantaa työpaikan viihtyisyyttä ja parantaa työntekijöiden tehokkuutta. Eco Alternative Siivous tarjoaa ympäristöystävällistä toimistosiivousta ja yrityssiivousta yrityksille pääkaupunkiseudulla. 

Siivous voi olla myös luonnonmukaista! 

Arvostamme puhdasta ja terveellistä ympäristöä ja yrityksemme päätoimintaperiaatteena on pitää hyvää huolta siitä ammattitaitoisella siivouksella. Eco Alternative Siivous tekee kodeista ja työpaikoista puhtaita, terveellisiä ja viihtyisiä, ympäristöystävällisellä siivouksella.

Tarjoamme siivousta kilpailukykyiseen hintaan kotitalouksille ja yrityksille Helsingissä, Vantaalla, Espoossa.

Käyttämämme siivoustuotteeet ovat ympäristöystävällisimpiä markkinoilla.

Kehittämämme eko-siivouspalvelu sekä vähentää ympäristön kuormitusta että parantaa terveyttä ja hyvinvointia kodeissa ja työpaikoilla. Valitsemalla ympäristöystävällisen siivouspalvelun lisäät kodin ja työpaikan terveyttä sekä hyvinvointia.

Eco Alternative Siivous pyrkii jatkuvasti kehittämään palveluitaan, jotta asiakkaamme voisivat nauttia pysyvästi terveellisestä ja puhtaasta ympäristöstä.

 

Ota yhteyttä ja valitse ympäristöystävällinen siivous!

Nimi *
Nimi
Puhelinnumero *
Puhelinnumero